De Spil
Diensten
Wat we doen

Diensten

Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding

Als bouwbegeleider begeleidt de Spil u bij het gehele traject van de bouw. Wij kennen het bouwproces door en door en weten waar problemen kunnen ontstaan. We bewaken het budget en de planning, maken afspraken met aannemers, zorgen voor vergunningen en dossiervorming, we controleren bij de oplevering enzovoort.

Bekijk uitlegvideo >
Dagelijks beheer
Dagelijks beheer

Bij de Spil noemen we dit ‘acuut onderhoud’ of ‘dagelijks onderhoud’. Dagelijks onderhoud staat, in het kort, voor het oplossen van storingen. Het gaat hierbij om het herstellen van mankementen aan installaties, machines of andere bouwkundige elementen waarbij een snelle reactietijd vereist is.

Bekijk uitlegvideo >
Onze app
Onze app

De Spil heeft deze app speciaal ontwikkeld om de communicatie tussen het techniek en bewoners eenvoudiger en overzichtelijker te maken. Via deze app kunnen bewoners namelijk heel eenvoudig reparatieverzoeken en andere meldingen doorgeven aan de Spil en wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw verzoek. Tevens bevat de app mededelingen over onderhoudsactiviteiten aan het pand. U kunt in de app dus altijd op een eenvoudige wijze de status terugvinden van uw verzoek of informatie nazien over de onderhoudsactiviteiten zoals de planning en voortgang.

Planmatig onderhoud
Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud heeft als doel om in de toekomst gebreken en daarmee gepaard gaande hoge kosten te voorkomen. Met planmatig onderhoud houd je een gebouw of complex in goede conditie, zijn er minder noodreparaties nodig en gaat het gebruikscomfort omhoog.

Bekijk uitlegvideo >
Neem contact op

Ron van Peufflik

Wil je meer weten over onze diensten of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Ik help je graag verder.

E-mail mij
E-mail mij
//- div(
020 615 50 04
Ik help je graag!
Ik help je graag!