De Spil
Over ons
Wie zijn we

Over ons

De Spil Amsterdam is specialist in VvE beheer. Of het nu gaat om dagelijks onderhoud of planmatig onderhoud; wij kunnen helpen! Onze kracht is het Amsterdamse vastgoed. We zijn als VvE beheerder al vele jaren actief in deze markt. Treden wij, als technisch beheerder, op voor een VvE dan handelen we alle aangelegenheden af die betrekking hebben op het dagelijkse en/of planmatige onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen van het gebouw.

Werkwijze

Iedere VvE beheerder heeft een eigen aanpak. De Spil houdt van een persoonlijke aanpak. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om een eventuele samenwerking vorm te geven. Na dit gesprek brengen we in kaart welk beheer de opdrachtgever wil inplannen bij De Spil. We stellen een uitgebreide offerte op en indien akkoord gaan we deze stappen verder uitwerken. Een goed gevoel is belangrijk! Maar ook wederzijds vertrouwen, goede communicatie en de wil om langdurig samen te werken.

Waarom de Spil?

Wij kiezen voor samenwerking! Kies je als VvE voor De Spil dan kies je voor:

  • Korte lijnen in de communicatie
  • Altijd de juiste professional voor een probleem
  • Geen overheadkosten voor onnodig personeel
  • Bewaking van planning, budget en kwaliteit in één hand
  • Één aanspreekpunt voor alle partijen tijdens alle fasen van het onderhoudstraject
  • Een partij met vakkundige kennis die de belangen van de VvE behartigt
  • Goede nazorg

De Spil is een daadkrachtige, onafhankelijke partner met een flexibele schil van deskundige toeleveranciers. Zo is De Spil letterlijk de spil in het netwerk van opdrachtgevers, aannemers, toeleveranciers en uitvoerders.

Expert

Gecertificeerd

Ron van Peufflik heeft met excellent gevolg het door de AVVO afgenomen examen afgelegd met het eindcijfer van een 9,6 van de opleiding Beng Expert Bestaande Bouw.
Bekijk het certificaat >
Medewerkers

Ons team

Ron van PeufflikRon van PeufflikEigenaar
Mike WildemanMike WildemanDagelijks onderhoud
neem contact op

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze diensten of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact
Contact
//- div(
020 615 50 04
Download de app
Download de app